Diensten

_0005_Layer 1.jpg

Ja! reclame& stryling biedt een breed scala aan diensten aan die het gehele proces van aanvraag tot plaatsing voor u soepel laat verlopen. In overleg wordt er door ons DTP-team een ontwerp ontwikkeld waarbij gelet wordt op de realiseerbaarheid en het gestelde budget. Als alles naar wens is wordt er gestart met produceren dat voornamelijk in huis plaats vindt.

Hiervoor beschikken wij over een up-to-date machine park dat pure kwaliteit levert. Voor de plaatsing en montage van de producties beschikken wij over een vakkundig VCA-gecertificeerd team van monteurs met jaren ervaring. Deze hebben volledig uitgeruste bussen ter beschikking zodat zij op elke klus zijn voorbereid.
Ook met complexe projecten hebben wij ruime ervaring. In deze gevallen wordt er vanuit ons een persoonlijke projectmanager toegewezen die zal fungeren als vast aanspreekpunt van intake tot productie en montage.

 
 

Heeft u vragen of interesse in ons werk? Neem gerust eens contact met ons op of maak een afspraak zodat wij in een persoonlijk gesprek de vele mogelijkheden kunnen bespreken.