Promotie signing

Voor al uw promotionele artikelen kunt u bij JA! reclame & styling terecht. We hebben ruime ervaring op het gebied van standbouw waar wij een volledige service door heel Europa voor aanbieden. In samenwerking zal er een ontwerp worden gemaakt die aan al uw wensen voldoet waarna het door ons wordt geproduceerd. Wij nemen de gehele logistiek voor onze rekening en bouwen de stand ter plaatse op en uiteraard ook weer af. Full service betekent ook echt full service dus we zullen alle problemen die in dit traject op uw pad komen aanpakken om u te laten focussen op het etaleren van de stand en het presenteren van uw onderneming.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een ruim assortiment aan promotionele artikelen. Hierbij kan gedacht worden aan pop-up en roll-up systemen, banners, spandoeken maar ook voor complexere zaken als gesprekshokken, interactieve beeldschermen en verlichting.

Ook voor displays bent u bij ons aan het juiste adres. Deze kunnen op maat ontworpen worden in alle soorten, maten en materialen. Zowel een enkele display als in grote aantallen.