Kantine verbouwing

Bestaande kantine compleet verbouwd volgens ontwerp. Vloer voorzien van een geprinte vloer met een gegarandeerde levensduur van 10 jaar. Wanden beplakt met een beton-look print op artex uit een stuk. Keuken en kastenwanden beplakt met een full-colour print op vinyl en voorzien van laminaat. Achterwand een peesdoekframe met een decotex doek. Plafondplaten gedemonteerd en op de UV-vlakbed printer voorzien van een print. Als extra detail is de wandbank bekleed met een print waarvan de afbeelding doorloopt in de achterwand.

Ons project 'Kantine vol print' werd zo goed ontvangen dat wij hiermee winnaar zijn  geworden van de Innovation Print Award.

award.JPG
voor de verbouwing (1 van 3).jpg
Kantine JA! 2.09.jpg
nieuwe look (2 van 5).jpg
voor de verbouwing (2 van 3).jpg
nieuwe look (4 van 5).jpg
opbouw (2 van 2)-2.jpg
opbouw (1 van 1).jpg
interieur (2 van 2).jpg
Joep Thomassen