M4FOUR

Ja-Reclame-M4.jpg

JA! reclame & styling is een officiële M4FOUR reseller.

M4FOUR is de eerste en-voorlopig- enige professionele fabrikant van gepersonaliseerde vloeren ter wereld. Ze produceren en leveren situatie-specifieke, digitaal geproduceerde vinyl vloeren zonder beperkingen. JA! reclame & styling is een officiële reseller van M4FOUR vloeren en kan daarmee een ruim aanbod aan gepersonaliseerde vloeren aanbieden.  Er zijn 4 varianten te verkrijgen met elk hun eigenschappen.


 
FC-Groningen01 M4FOUR.jpg

M4FOUR Premium E

Dit is de perfecte vloer voor evenementen en beurzen! Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kan je echt een statement maken. Commerciële-, esthetische-, richting- en/of veiligheidsboodschappen kunnen in de vloer verwerkt worden. Nodig mensen uit om over de vloer te komen en breng jouw merk over. In elke formaat.

Specificaties van de Premium E vloer: 

 1. Toplaag met fijn reliëf met R10 slipweerstand.
 2. Totaal 2 mm. dikke vloer met een gekalanderde rug voor optimaal hechting.
 3. Geschuimd PVC.
 4. Afbeelding wordt aangebracht op de bovenzijde.

 
CarmelCollege-Emmen-11 M4FOUR.jpg

M4FOUR Premium W

De Premium W vloer is geschikt voor meerdere oplossingen. Hij wordt met name gebruikt tijdens beurzen, evenementen of als tijdelijke vloer.

Deze betaalbare vloer is snel leverbaar. Hiermee kun je echt een statement maken. Commerciële-, esthetische-, richting- en/of veiligheidsboodschappen kunnen in de vloer verwerkt worden. Nodig mensen uit om over de vloer te komen en breng jouw merk over.

Specificaties van de Premium W vloer:

 1. Toplaag met fijn reliëf met R10 slipweerstand

 2. Totaal 2 mm. dikke vloer met een gekalanderde rug voor optimaal hechting

 3. Geschuimd PVC

 4. Afbeelding wordt aangebracht op de bovenzijde


 
Leyhoeve-Tilburg_08 M4FOUR.jpg

M4FOUR Premium T

Deze ijzersterke vloer biedt enorme mogelijkheden. Het is een supersterk, flexibel materiaal dat erg geschikt is voor gebruik in retail en horeca.

Het beeld wordt aan de onderkant van een compleet transparante vloer aangebracht. Naast een ultieme bescherming van het ontwerp, biedt M4FOUR Premium T ook verdergaande creatieve mogelijkheden. Stelt u zich eens voor wat er mogelijk wordt met bijvoorbeeld licht of andere techniek onder de vloerbedekking.

Specificaties van de Premium T vloer:

 1. Beschikbaar met diverse reliëfs
 2. De totale 2mm. dikte van de vloer, vormt de slijtlaag
 3. Geëxtrudeerd PVC
 4. Afbeelding wordt in spiegelbeeld aangebracht op de onderzijde

 
DSC_0230 M4FOUR.JPG

M4FOUR Premium Pro

Dé vloerbedekking voor professionele projecten waar de hoogste eisen gesteld worden aan duurzaamheid, onderhoudsgemak en hygiëne.

M4FOUR Pro dankt haar hoge dimensiestabiliteit onder andere aan de glasvliesdrager. De gekalanderde rug zorgt ervoor dat het product een sterke, maar ook flexibele en installatie-vriendelijke vloer is. Bovendien bevat deze rug 50% gerecycled materiaal, wat resulteert in een nog beter milieuprofiel. M4FOUR Pro behoudt haar mooie uitstraling door de unieke transparante slijtlaag. Door deze toplaag is de vloer ook eenvoudig schoon te maken. De afbeelding wordt op de middelste van vijf lagen aangebracht. M4FOUR Pro voldoet aan de eisen van ISO10582, EN649.

Specificaties van de Pro vloer:

 1. Zijdeglans afwerking met een fijn reliëf
 2. Transparante, geperste slijtlaag van 0,7 mm. dik
 3. Geïmpregneerde glasvlies versterking
 4. Gekalanderde rug (50% gerecycled materiaal)